Debat final: reinventant formats comunicatius en clau feminista


Modera: Mar Redondo (TW @MarBondia IG @marbondia)

Flor Coll (femiñetas)

TW @feminetas1
IG @feminetas
IG @florcoll

------------------

femiñetas (amb f minúscula, com tots els noms propis que s'esmenten al diari per donar visibilitat a l'horitzontalitat i transparència en els feminismes, com deia l'activista i intel.lectual bell hooks) porta 4 números impresos a color i suma avui més de 50 il.lustradores, periodistes i dissenyadores, amb intenció de sumar més persones amb perspectiva de gènere de diferents ciutats del món.

Marta Salicrú i Andrea Gumes (Radio Primavera Sound)

@radioprimaverasound

------------------

Radio Primavera Sound vol ser feminista, diversa, oberta, dissident. Vol obrir micròfons a noves veus, veus joves, als marges, informades, alhora que pretén recollir les sensibilitats musicals que caben al festival Primavera Sound, del qual no es conforma a ser la ràdio oficial. La 2019-2020 és la seva segona temporada.

Marta Salicrú és la directora de Radio Primavera Sound. Periodista musical de Barcelona amb 15 anys d’experiència –11 a Time Out Barcelona, la meitat com a cap de redacció–, col.labora a Rockdelux, explica cultura pop a l’ESCAC, i va escriure Putos himnes generacionals (Columna, 2015).

Andrea Gumes (1987) politòloga i periodista, copresentadora del podcast Ciberlocutorio i el programa diari "Tardeo de Radio Primavera Sound". Presentadora del programa "Tube d’Assaig" a Betevé. I aviat part de Ya no recuerdo que quería ser de mayor, una antologia de contes.

Rocio Minvielle (InsurRectas)

TW @insur_REC_tas
IG @insurrec.tas

------------------

Insurrectes és un grup interdisciplinari creat el juny del 2018 amb l'objectiu de crear un espai audiovisual on observar, criticar, analitzar i difondre l'actualitat a través d'un prisma feminista i anticapitalista. Vol visibilitzar la bretxa de gènere existent en els diferents àmbits: social, cultural, polític, històric, educatiu, etc., i conscienciar sobre la urgència d'introduir la perspectiva de gènere en el tractament de la informació.