CruCruCru

Quines són les lògiques, els mecanismes i les dinàmiques d’una comunicació amb perspectiva de gènere? És el feminisme una eina al servei de la comunicació? Podem utilitzar la comunicació a favor de la transformació feminista de la societat?

El Crucrucru és l’espai on donar resposta a totes aquestes preguntes. És també una mirada crítica davant l’acte comunicatiu en clau feminista. És per això que el #Crucrucru2019 va més enllà i es converteix en el primer Festival de Comunicació Feminista de Barcelona.

Amb l’objectiu de facilitar que interessades i professionals del món de la comunicació i els feminismes puguin intercanviar opinions, el #Crucrucru2019 vol crear un espai de trobada crític entre les diferents parts actores del sector. El festival pretén posar sobre la taula les eines clau per a la recerca de teories i pràctiques emancipadores entenent l’economia social i solidària, la comunicació, l’art i el disseny en interacció amb els feminismes com a base per fer-ho.

#COMUNICACIÓ
Tractarem la comunicació entesa des de la lògica de la disciplina teòrica i professional, però també com a pràctica quotidiana que creua la vida de totes les persones creant una interfície hiperconectada d’on en som protagonistes.

#FEMINISME
Els feminismes que compondran la jornada són múltiples i tenen una relació també diversa amb la comunicació.