Encarna! Corporització de la lectura


Un grup de lectura. Una comunitat d’estudi. Una colla que encarna textos. Si encarnar un text és assumir una modificació del ser, quins són els processos per dur-ho a terme? Com ens podem entregar a aquesta modificació davant la lectura d’un text?

Volem plantejar un espai on la lectura s’entengui com a encarnació o corporització. Entendre un text des del cos, com entendre qualsevol obra, ja sigui escrita, visual, sonora o experiencial, ens ofereix la possibilitat de modificar-nos, de desplaçar-nos. La trobada vol reunir les condicions que ens puguin convidar a pensar d’una altra manera, generant diàleg i moviment.

Mar Medina

-

------------------

Historiadora de l'art motriument inquieta, es forma com a ballarina en diferents ciutats europees, principalment a Barcelona, ​​i al Movement Research de Nova York. El seu interès més ampli pel cos en moviment l'anima a seguir vivint per poder realitzar pràctiques diverses relacionades amb el camp de la somàtica. Se li suposen les habilitats bàsiques i, a més, està entrenada per moure, ser vista, reconèixer diapositives d'obres d'art, inhibir, observar, pensar i no fer, fer sense pensar, trobar i catalogar restes arqueològiques i nedar.

Aforament limitat: màxim 15 persones. Sense reserva. Passats 10' de l'inici del taller no es podrà accedir a la sala.