D’on venim: L’herència del disseny i la comunicació audiovisual feminista (Història de la comunicació feminista)


Modera: Mar Carrera (@carrera_mar)

Marta Selva

-

------------------

Marta Selva ha estat codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i de la cooperativa Drac Màgic. També ha estat professora de Teoria i anàlisi del film i la televisió a les universitats de Barcelona, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya i Pompeu Fabra, i docent dels màsters de Documental creatiu, de la UAB, i el de Polítiques públiques de gènere, de l'Institut Internuniversitàri de Dones i Gènere.

Raquel Pelta

@RaquelPelta

------------------

Historiadora i investigadora del disseny, doctora per la Universitat de Barcelona, llicenciada en Geografia i Història, en Comunicació audiovisual, i en Publicitat i relacions públiques. Des de març de 2006 és professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca consolidat GRACMON.

Lucía Egaña

TW @luciaegana
IG @luciaegana

------------------

Llicenciada en Arts visuals (PUC), màster en Documental creatiu (UAB) i doctora en Comunicació audiovisual. Treballa com a artista visual, escriptora, prototecnòloga, professora de pedagogies informals i investigadora. Ha realitzat el documental Mi sexualidad es una creación artística (2011). És organitzadora de la Muestra Marrana.