Com entenem la comunicació en clau feminista? Definició col.lectiva


Modera: Mar Carrera (@carrera_mar) i Alba Gómez (L'Apòstrof)

Carla Boserman

TW @cboserman
IG @cboserman

------------------

Carla Boserman és coordinadora del Departament d'Art de Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona, docent en assignatures de taller d'art contemporani per a dissenyadors i llicenciada en Belles Arts. Ha cursat el màster de Comunicació, cultura i ciutadania digitals a Medialab Prado (Madrid). Actualment està elaborant la tesi i investiga a través del dibuix sobre objectes epistèmics en art i disseny

Marta Selva

-

------------------

Marta Selva ha estat codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i de la cooperativa Drac Màgic. També ha estat professora de Teoria i anàlisi del film i la televisió a les universitats de Barcelona, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya i Pompeu Fabra, i docent dels màsters de Documental creatiu, de la UAB, i el de Polítiques públiques de gènere, de l'Institut Internuniversitàri de Dones i Gènere.

Lucía Egaña

TW @luciaegana
IG @luciaegana

------------------

Llicenciada en Arts visuals (PUC), màster en Documental creatiu (UAB) i doctora en Comunicació audiovisual. Treballa com a artista visual, escriptora, prototecnòloga, professora de pedagogies informals i investigadora. Ha realitzat el documental Mi sexualidad es una creación artística (2011). És organitzadora de la Muestra Marrana.

Clara-Iris Ramos

@clara_iris

------------------

Clara-Iris Ramos (València, 1983) és il.lustradora, grafista i professora. Col.labora habitualment il.lustrant per a mitjans com la Directa i escriu amb regularitat a la revista Visual.

Laia Arqueros

TW @laiaarqueros
IG @laiaarqueros

------------------

Laia Arqueros és una artista d'Almeria resident a Barcelona des de 2008. Aquí desenvolupa la seva activitat artística entre la il.lustració, el gravat, la ceràmica i projectes audiovisuals.

Flor Coll (femiñetas)

TW @feminetas1
IG @feminetas
IG @florcoll

------------------

femiñetas (amb f minúscula, com tots els noms propis que s'esmenten al diari per donar visibilitat a l'horitzontalitat i transparència en els feminismes, com deia l'activista i intel.lectual bell hooks) porta 4 números impresos a color i suma avui més de 50 il.lustradores, periodistes i dissenyadores, amb intenció de sumar més persones amb perspectiva de gènere de diferents ciutats del món.